Over ons


Ter Laak is een familiebedrijf sinds 1961. Keukens, badkamers en installatiewerk. Image

Eigenaren Gijs en zijn vrouw Petra ter Laak bestaan met hun gerenommeerde familiebedrijf meer dan 55 jaar. Zonen Dorus en Chiel nemen in de toekomst het bedrijf over. De vader van Gijs is samen met zijn vier broers begonnen als loodgietersbedrijf.

Ruim 32 jaar geleden heeft Gijs het bedrijf overgenomen en zijn ze zich nog verder gaan specialiseren in het installeren van badkamers. In 1999 hebben zij een nieuwe showroom geopend in Noordwijkerhout, van waaruit Sanidrõme ter Laak inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer heeft ontworpen en geïnstalleerd.

In 2017 heeft ter Laak haar activiteiten uitgebreid en zijn de deuren van Keukenstudio ter Laak in Noordwijkerhout geopend.


Bekijk onze keukens

Direct contact?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Image

De apparatuur van Keukenstudio ter Laak komt onder andere van AEG 

Image

De aanrechtbladen van Keukenstudio ter Laak komt van Dekker

Image

De apparatuur van Keukenstudio ter Laak komt onder andere van Miele

Image

Selectiv is een private label van Uw KeukenSpeciaalzaak en verkrijgbaar bij Keukenstudio ter Laak


Keukenstudio ter Laak is Uw KeukenSpeciaalzaak


Niet zomaar een kwaliteitslabel

U kunt bij heel veel keukenshowrooms een keuken kopen. Er zijn daarentegen niet veel partijen waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en gebruik, maar waar u ook altijd een eerlijke prijs betaalt. Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen.

U bent op zoek naar een nieuwe keuken…

en wilt er zeker van zijn dat u op een eerlijke manier behandeld wordt. Dat lijkt misschien volkomen logisch, maar toch zijn er ontelbare voorbeelden en verhalen die het tegendeel bewijzen. Bij Keukenstudio ter Laak hanteren wij een transparante werkwijze waarin 7 kernwaarden centraal staan. Die werkwijze staat garant voor een perfect eindresultaat: de keuken die het best bij uw persoonlijke wensen past en altijd voor een prijs waar u zich goed bij voelt. Wij heten u van harte welkom in de showroom.


Daarom doet u liever zaken met ons

01 | Een persoonlijk keukenadvies op maat

02 | Kopen zonder opdringerige verkopers

03 | Direct een eerlijke prijs

04 | Minimaal 5 jaar garantie op uw keuken

05 | Uitsluitend A-merken keukens en apparatuur

06 | Vakkundige montage & nazorg

07 | Aangesloten bij de grootste Europese inkooporganisatie


Geen verrassingen achteraf


Wij geven altijd direct een eerlijke prijs. Een keuken kopen gaat bij ons niet met stuntprijzen of speciale kortingen. Wel leveren wij een volledige keuken zoals afgesproken en monteren we hem perfect voor u. Uiteraard tegen de vooraf afgesproken prijs en voorzien van inbouwapparatuur van A-merken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.


Een keuken kopen zonder opdringerige verkopers

Direct een eerlijke prijs voor uw keuken