Onze merken


Een keuken van Keukenstudio ter Laak is uiteraard compleet uitgerust met uitstekende apparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, kookplaat of fornuis en afzuigkap. Bij Keukenstudio ter Laak kunt u terecht voor de nieuwste apparatuur, van alle bekende topmerken. Sterker nog: door gezamenlijke inkoop kunnen wij alle A-merken leveren voor zeer concurrerende prijzen.

Image

AEG


Niets kan echt belangrijker zijn dan schitterende resultaten. Daarom zetten wij van AEG ons in apparaten te ontwikkelen waarmee u uw passie en uw eigen persoonlijke ideeën van perfectie tot uitdrukking kunt brengen. Onze apparaten zijn een combinatie van superieure prestaties, innovatieve technologieën en een oogstrelend design met een duidelijke signatuur. Horizontale en verticale lijnen komen in het hele assortiment terug en zorgen ervoor dat de afzonderlijke apparaten een harmonieus geheel vormen. ‘perfekt in form und funktion’ – daar staan wij voor. 


Image

Image

Arte


arte

Arte is van binnenuit bevlogen en geïnspireerd om de beste te zijn op het gebied van werkbladen. Alle materialen worden in de eigen maatwerkfabriek verwerkt. Van graniet, composiet, glas, keramiek tot Dekton. Altijd van de beste kwaliteit én met oog voor het milieu, mens en maatschappij. Arte, uw maatwerkleverancier van steen en afgeleiden daarvan.

Leven is beleven. Geniet van Arte.

Dekker


Het aanrechtblad is een belangrijk deel van de keuken. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen en comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad een blikvanger in uw keuken, dus zal het behalve praktisch ook mooi moeten zijn en moeten passen bij uw keuken. Daarom is de kwaliteit van een aanrechtblad belangrijk, bij Keukenstudio ter Laak is Dekker verkrijgbaar, wat garant staat voor kwaliteit.


Image

Image

Miele


De inbouwapparaten van Miele bieden u dag in dag uit bijzondere momenten. Met een inspirerend design dat de tijd trotseert, met een functionaliteit die uw werkzaamheden in de keuken elke dag opnieuw vergemakkelijkt, met volmaakte resultaten en met een kwaliteit waarvan u jarenlang blijft genieten.
Stijlvol design.
Deze apparaten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. Miele-inbouwapparaten zijn verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. De apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl uw huis ook is ingericht: Miele past perfect. 

Selectiv


Selectiv is het eigen keukenmerk van Uw KeukenSpeciaalzaak. Keukens uit deze collectie worden geproduceerd door één van de Duitse top fabrikanten en zijn compleet uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, kookplaat en afzuigkap. Selectiv keukens zijn stuk voor stuk kwaliteitskeukens met óók nog eens een heel aantrekkelijk prijskaartje.  


Image