Keukens


Als u een keuken koopt, wilt u alles in één keer. Geen gedoe met losse apparaten, keukenkastjes die niet geleverd worden enzovoort. Keukenstudio ter Laak levert een complete keuken tegen een vooraf duidelijk gecommuniceerde prijs. Bij ons geen kortingen of speciale acties. Wij doen wat we beloven. 

Image

Image

RTL Woonmagazine keuken


Deze stoere, landelijke keuken mag met recht de naam RTL Woonmagazine keuken dragen. Het front van de keuken heeft één infrezing in het midden van de deur en accentueert hiermee het landelijke karakter. De enorme hoeveelheid werkruimte met zitgedeelte geeft deze keuken een open karakter en zorgt ervoor dat dit echt een woonkeuken is.

Het stoere kruidenrek biedt plaats aan alle spullen die je tijdens het koken en genieten nodig hebt. Alles is aanwezig in de RTL Woonmagazine keuken om optimaal te genieten en te leven. 

Design keukens


Dat een moderne, strak gestyleerde keuken ook heel uitnodigend en sfeervol kan zijn, bewijst deze Selectiv design keuken. Brede uittreklades, greeploze fronten en een contrasterend werkblad zorgen voor een prachtig strak lijnenspel.


Image


Image

Moderne keukens


Geen kleurenduo zo trendy én tijdloos als grijs/wit. Een sterke combinatie die in uiteenlopende keukenstijlen past. Het is met name de keukenwand die voor een eigentijdse touch zorgt. Het strakke, witte werkblad geeft een elegant accent aan deze luxe keuken. 

Klassieke keukens


Bent u zich aan het oriënteren op klassieke keukens? Bekijk dan eens de uitgebreide keukencollectie van Keukenstudio ter Laak. Wij helpen u graag om een keuken te zoeken die aansluit op al uw persoonlijke wensen. Mocht er toch nog een kleine aanpassing nodig zijn, dan maken wij uw favoriete keuken op maat. 


Image


Image

Landelijke keukens


Bent u zich aan het oriënteren op een landelijke keuken? Bij Keukenstudio ter Laak vindt u diverse keukens binnen ieder budget. Onze landelijke keukens ademen nostalgie maar passen desondanks prima in een modern interieur.

Onze keukens


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image